Komentáře

1 Jája | E-mail | Web | 31. října 2013 v 22:37 | Reagovat

Ani nevíš, jaké jsi mi udělala chutě na domácí chléb. S tím kupovaným je to nesrovnatelné.:) Bohužel na to u nás doma nějak není čas.

2 Anička | Web | 31. října 2013 v 23:43 | Reagovat

Mňam, vypadá lahodně. Měla bych ale trochu strach, aby se mi povedlo to těsto. Z kynutého jsem ještě moc nepekla.

3 Bonnie Galactic | 1. listopadu 2013 v 9:41 | Reagovat

[2]: to testo se ti urcite povede, kdyz kyne pomalu, vazne neni co zkazit, zvlast pokud dodrzis postup

[1]: ten chleba ti zabere max 10 minut prace :) takze ze neni cas neni dobra vymluva:)

4 Jitka | E-mail | 1. listopadu 2013 v 13:53 | Reagovat

Už se moc těším, až ho vyzkouším. A určitě si ho také namíchám s celozrnnou moukou!

5 Veri | Web | 1. listopadu 2013 v 21:01 | Reagovat

Vypadá přímo skvěle a lákavě :-)Povedl se ti. :-)

6 Ann | 2. listopadu 2013 v 20:28 | Reagovat

V Praze se dá sehnat pořádnej chleba až kolem 40kč, takže za tenhle recept děkuju! :)

7 Bonnie Galactic | E-mail | Web | 3. listopadu 2013 v 16:10 | Reagovat

[6]: 40Kč za chleba? wow... tenhle výjde na podstatně méně, já vlastně vůbec nechápu co na tom chlebu může bejt tak drahýho. Jasně, někdo musí zaplatit ty lidi co na něm dělaj, ale ten chleba co dostanu tady v jednotě má hodnotu tak 7Kč...

8 mojaceliakia | E-mail | Web | 5. listopadu 2013 v 15:29 | Reagovat

Škoda, že ja chlieb nemôžem. :(

9 thedreamy | Web | 5. listopadu 2013 v 16:10 | Reagovat

[6]: Záleží, co chceš za chleba, dá se sehnat i dobrý a levnější.

Chleba jsem zkoušela podle jiného receptu a moc mě nenadchnul. Když je teplý, tak dobrý, ale vychladlý už moc ne. Takže díky za recept, vyzkouším :)

10 Elea | 5. listopadu 2013 v 16:22 | Reagovat

Chleba i recept vypadá moc fajn. Jinak moc díky za návštěvu mého blogu. Potěšilo mě, že se fotky i holky líbí i dalším lidem , kteří se tomuto koníčku nevěnují . Moc díky ;-) . A propo super blog !

11 V. | Web | 5. listopadu 2013 v 20:16 | Reagovat

[9]: Tak pokud to má být skutečně chutný chleba, tak je ta cena reálná. Ty levnější se mnohdy nedají jíst...

Recept určitě vyzkouším :)

12 Bonnie Galactic | E-mail | Web | 5. listopadu 2013 v 21:31 | Reagovat

[8]: z jakého důvodu? Kvůli lepku? I to se snad dnes už dá řešit nebo ne?

[9]: Tenhle je nejlepší druhý den, ale dýl nevydrží, moje mamka peče dva, protože první se sní hned jak ho dopeče a druhý na další den :)

[10]: Nemáš za co! Já se divím, že se tomu v ČR konečně někdo věnuje, je to nádherná činnost :)

[11]: Dej vědět jak si dopadl/a :)

13 Bára | E-mail | Web | 6. listopadu 2013 v 9:56 | Reagovat

Tak už mi odpočívá v mikrovlnce. Za 8 hodin dám vědět, jestli se povedl :D.

14 Jolí. | Web | 6. listopadu 2013 v 18:31 | Reagovat

no, myslím, že ho vyzkouším , vypadá strašně dobře , křupavý 8-) .. my s mamkou děláme chleba v pekárně a nebo prostě normálně v troubě na plechu .. voda,ocet.. no čak to určitě znáš a je to rozhodně lepší, než někdy ten v obchodě O.o

15 Bára | E-mail | Web | 10. listopadu 2013 v 18:54 | Reagovat

Tak to dopadlo dobře. Chleba se povedl. V tomhle článku přikládám fotku - http://norwegian-dream.blog.cz/1311/road-trip-do-kongsbergu. Nepekla jsem to v hrnci, ale našla jsem obdélníkovou formu na chleba a taky to nevypadá špatně.

16 Bonnie Galactic | E-mail | Web | 11. listopadu 2013 v 13:28 | Reagovat

[15]: Paráda! Jsem ráda! :) Já ho peču v hrci protože mi příjde líp opečený a máme rádi klasickej bochníkovitej tvar :)

A taky ho peču trošku víc do tmava, ale na to příjdeš časem sama :) Ooo jak je vždycky krásně popraskaný! :)

17 Bára | E-mail | Web | 11. listopadu 2013 v 20:00 | Reagovat

Tvar mi je celkem jedno (hlavně tady v Norsku se dělají jen tyhle hranatý chleby, tak jsem si už zvykla). A světlej je tak proto, že je jen z bílé hladké mouky. Uvnitř byl dopečený, takže jsem byla s výsledkem spokojena. Jo, a nechala jsem ho kynout jen 3 hodiny a pak mi málem přetejkal z mísy. Přidala jsem do toho nějaké norské kypřidlo, či co, které tady používají k droždí :D Proces pečení to teda docela urychlilo. Díky moc za recept, určitě si ho zase upeču a budu při tom vždy vzpomínat na tvůj článek :)[16]:

18 Edona | Web | 12. listopadu 2013 v 20:35 | Reagovat

Taky jej doma děláme, domácí - nejlepší. :-)

19 Jindra | 1. prosince 2013 v 12:55 | Reagovat

Tady někomu zaskočil drobeček, že už měsíc nepíše :)

20 Bonnie Galactic | E-mail | 6. prosince 2013 v 13:23 | Reagovat

[19]: Už týden chci napsat článek a strašně dlouho natočit vlog, ale nestíhám si pomalu ani ráno vyčistit zuby natož sedět u blogu a hrozně mě to štve, ale život je život.

Konečně mám nějakou práci, takže budu mít i konečně z čeho vařit, co si oblíct :)

Ale třeba budu mít o víkendu čas a opravdu o něčem napíšu :)

21 Jindra | 8. prosince 2013 v 16:22 | Reagovat

[20]: tak to jo :)

22 sarush ef | Web | 13. prosince 2013 v 16:28 | Reagovat

To musí bejt úžasný :)

23 KatkaBrno | E-mail | Web | 11. září 2015 v 21:47 | Reagovat

Kdyz ten chleb po upeceni potrete nebo postrikate vodou, tak kurka krasne do5min zmekne a muzete ho nechat venku na mrizce vychladnout, aby se zespodu nezaparil:-) ale zkusim ho..ne tedy s drozdim ale s zitnym kvaskem a uvidime:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.