Rozhovory a recenze (S blogery o jejich blozích)

16. srpna 2010 v 14:03 | Barbara Von Gattermayer |  bordel
Rozjíždím novou rubriku, rozhovory s Blogery a recenze jejich blogů. Ze začátku začnu těmi známějšími, a s těmi co jsou známější pro mě. Většinou půjde o autorský klub, kde blogy stojí za to, abych je hodnotila.

Nebojím se ani blogerů, kteří jsou profláklí až moc. Jako třeba Natalie Sadness, Nebo Karel Jech (známý jako dancerboy).

Pokud mi někdo rozhovor neposkytne, napíšu alespoň recenzi na jeho blog. Proč mě zaujal či nezaujal.

Člověče, to bude šílený!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Metteorwa | Web | 16. srpna 2010 v 14:21 | Reagovat

Náhodou, proč ne? Takhle by spousta lidí mohla objevit zajímavé blogy, o kterých dosud neměla ani páru

2 Sikar | Web | 16. srpna 2010 v 16:19 | Reagovat

Hlavní je, aby byl rozhovor alespoň pro čtenáře atraktivní. Osobně nemám rád, když tázaný odpoví dvěma slovy přesně to, co od něj čekáme, namísto aby pojal rozhovor humorně a trochu to rozvedl.

3 Barbara von Gattermayer | Web | 16. srpna 2010 v 16:56 | Reagovat

[2]: Ale právě o to se budu snažit, chci něco víc, než mají ostatní blogeři ;) :)

4 Tiska | Web | 17. srpna 2010 v 10:08 | Reagovat

Těším se, až si tu o nějakém zajímavém počtu :-)

5 Cherriele | Web | 17. srpna 2010 v 20:15 | Reagovat

[1]: Souhlas!

Doufám, že objevím nějaké nové zajímavé blogery (a že jich je dost).

6 Infantility* | E-mail | Web | 18. srpna 2010 v 11:20 | Reagovat

Je to fajn, dovědět se něco víc o lidech, které neznáme nebo nopak známe až moc.. taky bych chtěla dělat někdy rozovor, kdo ví..

7 Cherry Stella Pornstar | Web | 22. srpna 2010 v 0:57 | Reagovat

zaujímavé, na to som zvedavá.

8 | 22. srpna 2010 v 10:59 | Reagovat

Zkusit to můžeš a podle tvého prvního rozhovoru, který jsi dodělaal včera, tak to vypadá velice úspěšně ;) jen, aby ti to šlo dál tak jako teď a časem si to třeba ještě o něco víc rozvedla :)
A jak psal Metteorwa, alespoň se budou dát objevit zajímavý blogeři a člověk se o nich dozví něco víc, něco co prostě ještě nevěděl.
Přeju ti hodně štěstí ve vytváření dalších rozhovorů s blogery :)

9 dancerboy | E-mail | Web | 22. srpna 2010 v 19:19 | Reagovat

Wow, děkuju za nabídku!!! :)) Jsem určo pro, bude to pro mě ctí ... Chceš otázky poslat na email? Kdyžtak - dancerboy@email.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama